Training

Dan stel ik je voor om in eerste instantie bij jezelf te beginnen. Waarom?

  • Hoe wil je op een effectieve manier met anderen communiceren als je zelf niet bewust bent van de manier waarop je met anderen communiceert?
  • Hoe wil je resultaatsgericht verkopen als je je eigen verkoopstijl niet kent?
  • Hoe wil je fit en gezond door het leven gaan als je zelf niet naar je lichaam luistert?
  • Hoe wil je authentiek leidinggeven als je je eigen leiderschapsstijl niet kent?

Gebaseerd op het “Insights Discovery” model neem ik je mee op reis richting zelfkennis.

Je “Persoonlijk Insights Profiel” is een 25 pagina’s tellend persoonlijk verslag. Dat dient als basis voor je individuele ontwikkeling en je ontwikkeling binnen je team. Het is een schitterend hulpmiddel om je eigen werkstijl, leiderschapsstijl te leren kennen en aldus te begrijpen welke invloed het heeft op je zakelijke en collegiale relaties.

Het “Insights Profiel” levert je verschillende handvatten voor verbetering van je persoonlijke en professionele effectiviteit – het vermogen om je gedrag bewust in te zetten om zo de gestelde doelen te bereiken.

Hierbij behandelen we ook onderwerpen zoals communicatie, selfmanagement, het stellen van doelen, motivatie, feedback geven en krijgen, leidinggeven, enz…

Nu je bewust bent van je huidig gedrag en het effect ervan op de anderen, zetten we de reis verder richting kennis van de anderen.

Zou het niet handig zijn om de anderen beter te kennen, beter aan te voelen en zo de kwaliteit van onze relatie met hen te verdiepen? Niet alleen in ons professioneel leven, maar ook in onze privésfeer?

Ook hierbij is het “Persoonlijk Insights Profiel” een waardevol hulpmiddel.

Graag neem ik je dan ook mee richting Team Effectiviteit en Sales Effectiviteit.

Wil je meer weten over Training? Contacteer ons

Bekijk onderstaande video over Insights en persoonlijke ontwikkeling

 

 

vervaagd-744op2px.png