Wie ben ik?

Als Trainer / Coach staat voor mij het met passie begeleiden van anderen op hun eigen groeipad tot persoonlijke ontwikkeling, centraal. Worden we allemaal niet eens geconfronteerd met onze gebreken en uitdagingen – zowel in de privésfeer als in het professionele leven, zowel in relatie met onszelf als in relatie met anderen?

Rode draad hierbij is Insights Discovery, een krachtig systeem dat uitgaat van psychologische voorkeuren, dat ik gebruik om zelfinzicht, effectieve interacties en organisatieontwikkeling te bevorderen.

Hierbij streef ik ernaar om een omgeving te creëren waarin mensen gemotiveerd zijn om elkaar uit te dagen en te stimuleren, zodat ze allemaal kunnen groeien, zich kunnen ontwikkelen, performant zijn en de juiste balans en energie kunnen vinden om zich te handhaven op ‘lange termijn’. Individuele successen die zonder twijfel weerspiegeld worden in succes, duurzame resultaten en winstgevendheid gedragen door het hele team en uiteindelijk door het hele bedrijf.

Lees meer over mij of Contacteer mij

Wie alleen werkt, telt op
Wie samenwerkt, vermenigvuldigt
(Oosterse Wijsheid)

 

Partnernetwerk

Capegro is onderdeel van een ‘partnernetwerk’ van ervaren trainers en coaches die ieder op hun eigen manier, met hun kwaliteiten en uitdagingen, bijdragen tot de verdere ontplooiing van het individu, zowel privé als professioneel.

 

vervaagd-744op2px.png